Friday, November 18, 2011

Jek Video Ke Tmn Munsyi Ibrahim


11.11.11
Tarikh Power Nazirah & Faizal

Pernikahan Nazirah & Faizal berlansung pada tarikh paling power iaitu 11.11.11. Sudahlah tarikhnya power, majlisnya pun teramatlah power. Punyalah power, sampai aku nak cerita pun dah tak berapa boleh sangat, kerana power dah habis... haha..

Kenangan rakaman paling power, bilamana aku menge-shoot konvoi motosikal Harley Davidson mengiringi kereta comel pasangan pengantin ke Dewan Jubli Intan JB ketika hari bertandang sebelah lelaki.

Kalau tabung angry-bird anak aku dah penuh,
nak pinjam beli moto, boleh join geng Faizal.. thehe

Memang seronok dapat pengantin macam Nazirah & Faizal. Semuanya berjalan baik dan lancar sejak dari awal lagi, sampailah ke penghujungnya. Kalau dah tak bizi, nak sambung cerita dan gambar....



No comments:

Post a Comment